trusted online casino malaysia

ORACAL 8300 Transparent Cal

6,98  /mp

Close
Price Summary
  • 6,98 
  • 6,98 
  • 6,98 
In Stock
Caracteristici:
  • Folie adeziva din PVC, colorata, cu grosimea de 80 microni, transparenta si cu suprafata lucioasa, rezistenta la UV.
  • Suportul este siliconat pe o singura parte si are greutatea de 137 g/mp.
  • Este disponibila in role cu lungimea de 50 m si latimi de 1000 si 1260 mm si se comercializeaza la metraj.
  • Paleta coloristica cuprinde 32 de culori de o transparenta stralucitoare. In aceasta serie nu exista culori metalice.

         

Compare
Descriere

Cracteristici

  • Folie adeziva din PVC, colorata, cu grosimea de 80 microni, transparenta si cu suprafata lucioasa, rezistenta la UV. Adezivul permanent, poliacrilic pe baza de solvent, nu-si modifica culoarea in timpul aplicarii, astfel incat lipirea se poate executa atat uscata, cat si umeda. Foliile pot fi suprapuse prin lipire, rezultand diverse alte nuante, avand astfel posibilitati infinite de creatie.Suportul este siliconat pe o singura parte si are greutatea de 137 g/mp. Este disponibila in role cu lungimea de 50 m si latimi de 1000 si 1260 mm si se comercializeaza la metraj.
  • Paleta coloristica cuprinde 32 de culori de o transparenta stralucitoare. In aceasta serie nu exista culori metalice.Pentru crearea de semne rutiere, urmatoarele culori se pot aplica pe culoarea alba a foliilor reflectorizante din gama ORALITE, respectand specificatiile internationale: – 216 – Traffic yellow (Galben trafic); – 034 – Orange (Portocaliu); – 032 – Light Red (Rosu deschis); – 057 – Traffic blue (Albastru trafic); – 619 – Traffic green (Verde trafic).Durabilitatea in exterior este de pana la 5 ani. Folia trebuie stocata in ambalajul original la o temperatura de 20°C si 50% umiditate relativa.

Aplicatii:

Pentru firme luminoase, pentru decorarea oricaror suprafete iluminate din spate, parasolare, vitralii sau alte aplicatii care necesita o folie colorata transparenta. Foliile sunt recomandate si pentru inscriptionarea de geamuri si vitrine, efectul lor de transparenta putand fi folosit pentru crearea de aplicatii deosebite. De asemenea, se poate utiliza pentru aplicatii pe semne rutiere.

Preturi

  • ORACAL 8300 Transparent  Cal – 6.98 Euro/mp

Observatii:

In functie de numarul lotului, exista posibilitatea ca acelasi cod de culoare sa fie usor diferit. In acest sens, recomandam ca pe aceeasi suprafata, sa fie aplicata folie din acelasi lot

Recenzii (0)
0 ★
0 Ratings
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “ORACAL 8300 Transparent Cal”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll To Top
Close
Close
Shop
0 Wishlist
0 Cart
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping